رای طراحی سایت، وردپرس مناسبتر است اگر شما به ساخت وبسایتهای ساده، رایگان یا کوچک تا متوسط نیاز دارید. این سیستم مدیریت محتوا نیاز به دانش برنامهنویسی کمتری دارد و دارای تعداد زیادی افزونه برای افزایش امکانات است. همچنین استفاده و پیکربندی آن نسبت به PHP سادهتر است.از سوی دیگر، PHP بهتر است اگر قصد طراحی وبسایتهای پیچیده و سفارشیسازی شده را دارید. این زبان برنامهنویسی قدرتمندتر و انعطافپذیرتر از وردپرس است، اما نیاز به آشنایی با برنامهنویسی بیشتری دارد. همچنین PHP برای وبسایتهای بزرگ و پر ترافیک مناسبتر است. آشنایی با بهترین افزونه چت آنلاین برای وردپرس نیز مهم است.
4 تفاوت طراحی سایت با وردپرس و php
برای اینکه تشخیص دهیم طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php باید فاکتورهای گوناگونی را به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهیم. در واقع چهار عامل اساسی در این زمینه وجود دارند که هر یک از آنها بسیار مهم هستند. این فاکتورها عبارتاند از: سادگی در استفاده، محدودیتهای کاربردی، هزینه و امنیت. برخلاف تصور اکثر کاربران، پی اچ پی و وردپرس در این چهار حوزه تفاوتهای آشکاری دارند که نمیتوان به راحتی از آنها صرف نظر کرد. اما در این بین می توان بهترین قالب های فارسی رایگان را نیز در کار خود استفاده کنیم ولی بهتر است با هم به این تفاوتها نگاهی بیندازیم.
تفاوت از نظر سادگی
اولین و مهمترین نقطه تمایزی که باید بین پی اچ پی و سیستم مدیریت محتوا وردپرس در نظر بگیریم به ساختار کلی آنها بر میگردد. php یک زبان برنامهنویسی است که تنها متخصصان حرفهای قادر به استفاده از آن هستند و به همین دلیل طراحی وبسایت با کمک آن فقط از عهده چنین افرادی بر میآيد؛ به همین دلیل برای پاسخ به اینکه طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php باید به چنین موضوعی نیز توجه داشت.
این در حالی است که وردپرس، یک سیستم ازپیشساختهشده محسوب میشود که روند کار با آن فوقالعاده آسان است. کسانی که مدت کوتاهی به کار با وردپرس بپردازند، قطعاً روش استفاده از آن را درک خواهند کرد. از جمله نکات بسیار جذاب در مورد وردپرس آن است که میتوان با کمک قابلیت درگ اند دراپ، تصاویر، متون و هر نوع محتوای دیگری را به وبسایت اضافه کرد. حتی جابهجا کردن اجزای واقع در پوسته یا قالب وبسایت نیز با کمک این تکنولوژی ساده خواهد بود. این در حالی است که انجام همین موارد در پی اچ پی بدون برخورداری از دانش برنامهنویسی برای کاربران عادی ممکن نیست.
تفاوت از نظر محدودیت
یکی دیگر از مواردی که برای پاسخ به اینکه طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php باید در نظر بگیریم، محدودیت امکانات موجود در هر یک از این دو گزینه است. پی اچ پی عملاً هیچگونه مرز خاصی نمیشناسد. این بدان معناست که با کمک آن میتوانید هر نوع ساختار و مکانیزمی را در وبسایت خود به کار بگیرید تا بتوانید دقیقاً نیاز مراجعهکنندگان را برطرف کنید. البته همانطور که گفته شد، تنها متخصصان قادر به ساخت وبسایت با پی اچ پی هستند.
وردپرس قالبها و افزونههای متنوعی دارد که هر یک از آنها یک عملکرد مشخص را به شما ارائه میکنند؛ اما در هر صورت نباید فراموش کرد که این سیستم دارای محدودیت است. به عنوان مثال، ممکن است حتی در سراسر اینترنت نیز آن قالب یا پوستهای که با خواسته شما هماهنگ باشد را پیدا نکنید. این موضوع وقتی اهمیت مییابد که قصد داشته باشیم به مرور زمان بر ویژگیها و امکانات وبسایت خود بیفزاییم.
تفاوت از نظر هزینه
اگر میپرسید طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php ، باید بگوییم که برای شناخت جواب این پرسش لازم است هزینههای کلی را نیز در نظر داشته باشیم. قاعدتاً نمیتوان برای همه پروژهها بودجه زیادی را در نظر گرفت و بسیاری از کاربران به دنبال آن هستند که طراحی سایت آنها با کمترین هزینه انجام بگیرد. از بین دو گزینهای که در حال حاضر به وفور مورد استفاده قرار میگیرند، وردپرس هزینه کمتری را به شما تحمیل میکند. این امر به دلیل وجود قالبها و افزونههای رایگانی است که نیاز عموم افراد را به بهترین شکل ممکن برطرف خواهند کرد.
البته، شما میتوانید مدل پیشرفتهتر این نوع پوستهها و افزونهها را از بهترین سایت خرید قالب وردپرس با پرداخت مبالغ نه چندان زیاد، خریداری کنید. پیچیده بودن استفاده از پی اچ پی موجب شده است هزینه استفاده از آن برای طراحی سایت بیشتر شود. البته این موضوع در راستای هدف نهایی از بهکارگیری این زبان (شخصیسازی کامل یک وبسایت) همخوان خواهد بود. در هر صورت کسانی که به دنبال یک پایگاه اینترنتی خاص و ویژه خود هستند، باید مبلغ مشخصی را کنار بگذارند.
تفاوت از نظر میزان امنیت
این موضوع که طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php باید از جوانبی همچون امنیت نیز بررسی شود. در دنیای امروز که همه سازمانها و کاربران به دنبال مراقبت از دادههای خود هستند، لازم است از فناوریها و امکانات مختلف در جهت این هدف به خصوص استفاده کنیم. پی اچ پی و وردپرس هر دو از نظر امنیتی کامل نیستند، اما نمیتوان آنها را یکسان دانست.
افزایش استفاده از سیستم مدیریت محتوا وردپرس باعث شده است تا نظر هکرها به آن جلب شود؛ بهنحویکه حتی در برخی از تمها و افزونهها نیز ساختارهای مخرب کار گذاشته میشوند. ازآنجاکه این افزونهها و پوستهها در سراسر اینترنت عرضه میشوند، لازم است امنیت وبسایتهای ورد پرسی به صورت مداوم بررسی شود. همچنین با استفاده از بهترین افزونه های امنیتی میتوان تا حدود زیادی از خطرهای احتمالی جلوگیری کرد.
معماری بستهتر پی اچ پی (به علت سفارشی بودن آن) اجازه دسترسی هکرها را تا حد بسیار زیادی کاهش میدهد. و اما هکر کیست؟
hacker فردی است که مهارت بالایی در حل مسائل رایانهای دارد و از تخصص فنی خود در زمینه رایانه، شبکه و برنامه نویسی برای دسترسی به سیستمهای رایانهای استفاده میکند که حق دسترسی به آنها را ندارد.
در مقاله طراحی سایت با جوملا یا وردپرس، امنیت وردپرس را با جوملا را مقایسه کردیم که در این مقایسه جوملا از وردپرس امنیت بیشتری داشت.
طراحی سایت php
به نظر شما طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php؟ پی اچ پی یک انتخاب بسیار خوب برای طراحی وبسایتهایی است که اکثر افراد جامعه به صورت روزمره از آنها استفاده میکنند. به عنوان مثال، میتوان از این زبان برنامهنویسی برای ساخت وبسایتهای کاملاً سفارشی بهره برد. در واقع کسانی که قصد دارند یک پایگاه اینترنتی منحصربهفرد داشته باشند، باید پی اچ پی را به عنوان اولویت اصلی خود در نظر بگیرند. علاوه بر این، میتوان از این تکنولوژی برای تولید سایتهای درون سازمانی و اداری یاری گرفت.
طراحی سایت wordpress
به کمک سیستم تولید محتوای وردپرس این امکان برای ما به وجود میآید که وبسایتهای مدنظر خود را در کوتاهترین زمان ممکن راهاندازی کنیم. چنین روشی بیشتر برای ساخت وبسایتهای خبری، انواع فروشگاههای اینترنتی و پایگاههای شخصی به کار گرفته میشود. اینکه طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php باید با توجه به چنین مواردی تشخیص داده شود. در نتیجه شما بهتر است در خصوص بهترین قالب وردپرس اطلاعات کافی را داشته باشید و استفاده از فرایندهای نامتناسب، منجر به هدررفت هزینه و انرژی تیم طراحی خواهد شد و نتیجه رضایتبخشی را به همراه نخواهد داشت.
در سایت quora نیز درباره مقایسه وردپرس با php اشاره شده که باوجود محبوب بودن وردپرس، php هنوز امتیازات خاصی را دارد
When it comes to choosing between WordPress and PHP, it can be quite tough. However, by following the tips provided, you’ll be well on your way to making the right decision. While WordPress is definitely more popular among bloggers and website owners, PHP still has its own set of perks that make it an excellent choice for certain cases. You can choose according to your business needs and can also consider the cost.
سخن پایانی
وردپرس مناسبتر است اگر به ساخت وبسایتهای ساده، رایگان یا کوچک تا متوسط نیاز دارید. این سیستم مدیریت محتوا نیاز به دانش برنامهنویسی کمتری دارد و استفاده و پیکربندی آن سادهتر است.اما اگر قصد طراحی وبسایتهای پیچیده و سفارشیسازی شده را دارید، PHP بهتر است. این زبان برنامهنویسی قدرتمندتر و انعطافپذیرتر است، اگرچه نیاز به آشنایی با برنامهنویسی بیشتری دارد. همچنین PHP برای وبسایتهای بزرگ و پر ترافیک مناسبتر است. درباره وردپرس یا کدنویسی در مطلب دیگری مفصل صحبت کردیم که دعوت می کنیم به آن سر بزنید.
اینکه طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا php از جمله پرسشهایی به شمار میآيد که پاسخ آن به نیاز شما وابسته خواهد بود. برای برگزیدن یک سیستم به خصوص از بین این دو گزینه، لازم است شرایط و همچنین خواستههای ارائه شده از سوی کاربران به طور کامل مورد بررسی قرار بگیرند. اگر قصد دارید در این زمینه اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، میتوانید با ما در ارتباط باشید.
سوالات رایج
آیا وردپرس به دانش برنامهنویسی نیاز دارد؟
وردپرس نیاز به دانش برنامهنویسی کمتری دارد در مقایسه با PHP.
کدام یک برای سایتهای کوچک مناسبتر است؟
وردپرس برای سایتهای کوچک و وبلاگها مناسبتر است.
امکان سفارشیسازی در کدام یک بیشتر است؟
PHP امکان سفارشیسازی بیشتری در مقایسه با وردپرس دارد.
برای یک سایت شرکتی که نیاز به آپدیتهای مداوم و راحتی در مدیریت محتوا داره، آیا وردپرس بهترین گزینه است؟ مثلا من خیلی با کد نویسی آشنا نیستم و ترجیح میدم خودم محتوای سایت رو تغییر بدم. آیا با وردپرس میشه همه این کارها رو انجام داد یا باید برای داشتن این امکان، سایت رو با PHP از ابتدا طراحی کنم؟
من میخواهم یه سایت برای فروشگاه آنلاین راه بندازم، آیا وردپرس برای این کار مناسبتره یا PHP؟ یعنی از نظر سرعت، امنیت، و امکانات فنی، کدوم بهتر جواب میده؟ آیا وردپرس برای سایتهای فروشگاهی که نیاز به مدیریت محصولات و پرداخت آنلاین دارند مناسب هست یا باید به PHP و فریمورکهای خاص مثل لاراول فکر کنم؟
آیا واقعا طراحی سایت با وردپرس به اندازه PHP حرفهای هست؟ من همیشه شنیدم که وردپرس برای پروژههای ساده خوبه، اما وقتی میخوام یه سایت خاص با قابلیتهای پیچیده بسازم، باید برم سراغ PHP. اینطور نیست؟ یا میشه با وردپرس هم پروژههای پیچیده رو مدیریت کرد؟ فرق اصلی این دو از نظر حرفهای بودن چیه؟
من میخوام یه سایت داشته باشم که هم قشنگ باشه، هم سریع، هم امنیتش بالا باشه، هم بتونم خودم راحت مدیریت کنم، هم اگه فردا یه ایده جدید اومد تو ذهنم، بتونم راحت روش پیاده کنم. حالا به نظرت وردپرس جواب کارمو میده یا باید از اول با PHP اختصاصی بزنم؟ فرق این دوتا از نظر سرعت، امنیت، و هزینه چیه؟
فرض کن من یه فروشگاه اینترنتی میخوام بزنم که کلی محصول داره، یه جورایی شبیه دیجیکالا ولی در حد کوچیکتر. اگه با وردپرس بزنم، تو آینده که بخوام امکانات بیشتری اضافه کنم یا سایتم شلوغ بشه، اذیت نمیشم؟ یا از الان با PHP اختصاصی بزنم که بعداً دردسر نداشته باشم؟ یعنی الان وردپرس کافیه یا بعداً باید دوباره کلشو عوض کنم؟
یه سوال، من آدمیام که خودم نمیخوام زیاد درگیر کدنویسی بشم، ولی میخوام هروقت دلم خواست، خودم بتونم سایتو مدیریت کنم، محصول اضافه کنم، قیمت عوض کنم، قالب تغییر بدم و اینا. با وردپرس این کارا راحته یا اگه با PHP اختصاصی بزنم، هر بار باید به برنامهنویس پول بدم که کوچیکترین تغییرات رو انجام بده؟
ببین اگه من با وردپرس سایتمو بزنم، امنیتش تضمینه؟ یا هی باید نگران هک شدنش باشم؟ چون یه بار شنیدم وردپرس خیلی راحت هک میشه! اگه امنیتش پایینه، با PHP اختصاصی زدن این مشکل حل میشه یا اونم مشکلات خودشو داره؟ مثلاً بزنم تو PHP دیگه خیالم از همه چی راحته یا نه؟
آخرین سوال و خیلی مهم! ببین من نمیخوام الکی هزینه کنم. میخوام یه سایت خوب داشته باشم که هم قیمتش مناسب باشه، هم تو آینده مجبور نشم دوباره از صفر کلی پول بدم که یه چیز بهتر بسازم. کلاً هزینه اولیه و هزینههای بعدی وردپرس و PHP رو با هم مقایسه کن. کدوم یکی به صرفهتره؟