یکی از مهمترین مواردی که موجب شده است تا وردپرس به عنوان یک سیستم cms به محبوبیت بالایی دست یابد، امکان نصب افزونههای گوناگون آن است. این ابزارها به ما کمک میکنند تا بخشهای مختلف وبسایت خود را بهبود داده و ساختار آن را به شکل قابلتوجهی تغییر دهیم. به عنوان مثال، با انتخاب بهترین افزونه امنیتی وردپرس میتوانید از آسیبهایی همچون دسترسی افراد غیر به اطلاعات مهم جلوگیری کنید، آن هم بدون اینکه نیاز باشد مراحل دشواری را پشت سر بگذارید.
بهترین افزونه امنیتی وردپرس
جهت برگزیدن یک افزونه مناسب باید پارامترهای متعددی را مورد بررسی قرار داد که از بین آنها باید به مواردی همچون تعداد کاربران، میزان امتیاز، نوع بهروزرسانی، اعتبار سازنده و… اشاره کنیم. هر یک از این گزینهها نقش تعیینکنندهای دارند و نباید به هیچ عنوان از آنها چشمپوشی کرد. در ادامه به شش افزونه جذاب میپردازیم که کاملاً پیشرفته هستند و امکانات جالبی را در اختیارتان قرار میدهند. در این بین شما بایستی به بهترین درگاه پرداخت اینترنتی برای وردپرس نیز توجه کنید.
-
Wordfence Security
بهترین افزونه امنیتی وردپرس را میتوان وردفنس دانست که بیشتر به خاطر برخورداری از پشتیبانی دقیق و پیشرفته خود شناخته شده است. این ابزار مجموعهای از کاربردهای گوناگون را در خود جای داده است که از بین آنها باید به فایروال و اسکنر malware اشاره کنیم. وجود یک سیستم لاگین دقیق از جمله سایر ویژگیهای وردفنس به شمار میآيد. فایروال اختصاصی این افزونه به صورت مداوم ترافیک ورودی را مورد بررسی قرار میدهد و هرگونه خطر جانبی را دفع میکند.
یک تیم گسترده وظیفه بهروزرسانی مداوم این فایروال را بر عهده دارند. اگر عضو پریمیوم وردفنس باشید، از خدمات بلکلیست همزمان آی پی نیز بهرهمند میشوید که به وسیله آن تمامی آیپیهای نامعتبر تشخیص داده میشوند. شایان ذکر است که وردفنس در مقابل حملات بروت فورس نیز مقاومت خوبی از خود نشان میدهد و از دسترسیهای اجباری جلوگیری میکند. اسکنر آن نیز هسته فایلهای شما را آنالیز میکند و حتی به بررسی سایر افزونههای نصب شده روی وردپرس میپردازد.
این پلاگین امنیتی وردپرس در دو نسخه رایگان و پریمیوم توزیع شده، در نظر داشته باشید هر دو نسخه عملکرد مناسبی دارند و میتوانید آن را تهیه کنید. باید اذعان کرد نسخه رایگان وردفنس حقیقتا از بهترین افزونه های رایگان وردپرس می باشد.
شما میتوانید نسخه پیشرفته این افزونه را از بهترین سایت خرید قالب وردپرس تهیه کنید.
-
iThemes Security
گزینه دیگری که از آن به عنوان یکی از بهترین افزونههای امنیتی وردپرس یاد میشود، ای تیمز است، البته باید به این نکته اشاره کنیم که این ابزار هم اکنون با نام سالید سکوریتی قابل دانلود است. از جمله ویژگیهای مهم این افزونه میتوانیم به افزایش میزان امنیت در زمان ورود کاربران اشاره کنیم؛ زیرا با استفاده از آن امکان ساخت تأیید هویت دو مرحلهای وجود دارد. بهترین افزونه سئو در وردپرس نیز مانند این موضوع مهم است.
در صورتی که اکانت پرو آی تیمز را خریداری کنید، به خدمات دیگری همچون فیکس اتوماتیک تمامی رخنههای امنیتی دست مییابید. با توجه به اینکه هر روزه بیش از سی هزار وبسایت وردپرس در سراسر جهان تحت حملات مختلف قرار میگیرند، لازم است چنین افزونه مهمی را نصب کنید. دستهبندی امنیتی در این افزونه در شش بخش گوناگون قابل مشاهده است که عبارتاند از: اکونومیک، نتورک، غیرانتفاعی، بلاگ، پرتفولیو و بروشور (وبسایتهایی که محصولات مشخصی را تبلیغ میکنند).
-
All InOne WP Security & Firewall
چنانچه به دنبال بهترین افزونه امنیتی وردپرس هستید که یک ابزار همه کاره (all in one) باشد، باید نگاهی به WP security بیندازید. این ابزار با نامهای دیگری همچون AIOS نیز عرضه میشود و بر اساس نظرات کاربران مختلف، نمره کیفی قابل قبولی را به خود اختصاص داده است. از جمله کاربردهای مهم افزونه WP میتوان به موضوعی تحت عنوان CONTENCT PROTECTION اشاره کرد.
با کمک این ویژگی میتوان کلیه محتواهای وارد شده به درون وبسایت را به طور کامل از نظر امنیتی بررسی کرد. علاوه بر این، همین بخش از تکرار درخواستهای اسپم جلوگیری میکند و در نتیجه ترافیک وبسایت را به صورت متعادل تنظیم خواهد کرد. قابلیت بکآپ در سیستم WP به شما این امکان را میدهد تا از دادههای امنیتی خود پشتیبانگیری کنید و بتوانید به راحتی به آنها دسترسی داشته باشید.
-
Security Ninja
وقتی صحبت از بهترین افزونه امنیتی وردپرس به میان میآيد، بسیاری از افراد به یاد سکوریتی نینجا میافتند. دلیل این امر را میتوان به محبوبیت بسیار زیاد افزونه مذکور ارتباط داد، البته وجود نظرات مثبت در مورد آن نیز یک امر فوقالعاده مهم محسوب میشود. سکوریتی نینجا علیرغم ساده بودن رابط کاربری، امکانات گستردهای را ارائه میکند که هر یک از آنها کاملاً کاربردی هستند.
در سایت این افزونه آمده که Security Ninja از راه های مختلفی برای تامین امنیت سایت شما استفاده می کند.
Security Ninja uses different methods of protection – preventing bad guys from even visiting your website.
شاید بتوان بیان کرد که خاصترین مزیت نینجا سکوریتی، عدم نیاز به پرداخت مبلغ جهت بهرهبرداری از ویژگیهای پیشرفته آن است. در واقع این افزونه هیچگونه طرحی برای دریافت پول از کاربران خود معرفی نکرده است. اگر از قالبی استفاده میکنید که به امنیت آن اعتماد کامل ندارید، بهتر است پیش از هر چیز این سکوریتی نینجا را نصب کنید تا یک آنالیز کامل روی آن انجام شود. این افزونه میتواند هسته (core) اصلی وردپرس را نیز بررسی کند.
-
Defender
دفندر نیز از جمله گزینههایی شناخته میشود که میتوان آن را به افرادی که به دنبال بهترین افزونه امنیتی وردپرس هستند، توصیه کرد. این ابزار تمرکز اصلی خود را روی ارائه بیشترین امکانات ممکن گذاشته و در این زمینه به موفقیتهای بزرگی دست یافته است. قابلیت آی پی بلاکینگ و فایروال اختصاصی دفندر جزو ویژگیهای اصلی آن هستند. این افزونه یک بخش اختصاصی به عنوان اکتیویتی لاگ دارد که در آن به صورت مداوم اطلاعاتی از امنیت وبسایت به نمایش در میآيند.
شما میتوانید با مشاهده این لاگها به شرایط امنیتی وبسایت خود پی ببرید و حتی نحوه فعالیت سیستم تأیید هویت دو مرحلهای را ببینید. ویژگی دیگر آن نیز با نام لاگین مسکینگ (masking) قابل دسترسی است که به عنوان یک لایه روی بخش لاگین اصلی وبسایت قرار میگیرد. علاوه بر کلیه موارد گفته شده، شما با کمک دفندر که بهترین افزونه امنیتی وردپرس است، میتوانید آدرسهای اینترنتی مخصوص به یک کشور را لاک کنید.
دانلود پلاگین از سورس وردپرس: https://wordpress.org/plugins/defender-security/
-
WP Activity Log
wp اکتیویتی لاگ از شرکت melapress توانسته است با معرفی یک سری قابلیتهای ویژه، نقش مهمی را در زمینه بهبود امنیت سیستم cms ایفا کند. به وسیله این افزونه امکان تسهیل روند ترابلشوتینگ (troubleshooting) برای تمامی کاربران وجود خواهد داشت که خود یک مزیت باورنکردنی است.
در wp اکتیویتی لاگ میتوان تمامی عملکردهای هر یک از یوزرها را به طور دقیق مانیتور کرد. افزون بر این، میتوانید به راحتی رفتارهای عادی را از رفتارهای خرابکارانه تشخیص دهید. اگر به عنوان یک ادمین حرفهای وردپرس مشغول به کار هستید و قصد دارید چالشهای مربوط به این حوزه را به حداقل ممکن برسانید، لازم است wp اکتیویتی لاگ را دانلود کرده و آن را نصب کنید. بیدلیل نیست که از این ابزار با عنوان بهترین افزونه امنیتی وردپرس نام میبریم.
دانلود پلاگین از سورس وردپرس: https://wordpress.org/plugins/wp-security-audit-log
سخن پایانی
اگر از سیستم مدیریت محتوا وردپرس استفاده میکنید، باید روش کار با افزونههای آن را نیز فرا بگیرید. بخش مهمی از این موارد به بحث امنیت اختصاص دارند و به شما اجازه میدهند تا از دسترسیهای خطرناک به دادههای خود جلوگیری کنید، این یکی از مزایای طراحی سایت با وردپرس می باشد که البته لازم است که از بین گزینههای گوناگون، مناسبترین مورد را برگزینید.
با نصب بهترین افزونه امنیتی وردپرس مطمئن خواهید بود که شما و کاربرانتان در یک محیط کاملاً مطمئن در حال تبادل اطلاعات هستید و مشکلی از این نظر برایتان به وجود نمیآید. در صورتی که پرسش خاصی در این باره برایتان شکل گرفته است، میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
افزونه وردفنس بهتره یا i themes
من شنیدم از نظر سرعت وردفنس خیلی کند میکنه و ای تمز سرعت رو زیاد پایین نمیاره
درود برشما
طبق تجربه ای که بنده داشتم از افزونه وردفنس استفاده کردم و مشکلی بابت کندی سایت وجود نداشته. اما ممکنه کانفیگ افزونه بدرستی انجام نشده باشه و این مشکل به وجود بیاد و اینکه هاستینگ سایت هم موثر هست روی این موضوع.
سلام! من چند وقت پیش وردپرس راه انداختم و الان نگران امنیت سایتم هستم. راستش با این همه افزونه مختلفی که برای امنیت وردپرس هست، گیج شدم. میخواستم بدونم که از بین این افزونهها، بهترین و مناسبترین پلاگینهایی که میتونم نصب کنم چیا هستن؟ البته من خیلی از جزئیات امنیتی سر در نمیارم، میخواستم یه افزونه ساده و در عین حال قدرتمند پیدا کنم که کل سایت رو از حملات مختلف محافظت کنه. آیا افزونهای هست که نصبش ساده باشه و بعدا نیاز نباشه زیاد تنظیمات پیچیده روش انجام بدم؟
سلام! من به تازگی وبسایتم رو روی وردپرس راه انداختم و به شدت از حملات هکری میترسم! شنیدم که افزونههای امنیتی میتونن خیلی کمک کنن. میخواستم از شما بپرسم که آیا افزونههایی مثل “Wordfence” و “Sucuri” واقعا کارایی دارن؟ چون بیشتر وقتها فقط نام این افزونهها رو میشنوم، اما نمیدونم که دقیقاً چه قابلیتهایی دارن. به نظرتون این افزونهها چطور میتونن از سایت من در برابر حملات مختلف مثل حملات DDoS یا بدافزارها محافظت کنن؟ آیا اصلاً کار کردن با این افزونهها سخت هست یا میشه به راحتی اونا رو نصب و تنظیم کرد؟
سلام! من تازه وردپرس رو روی سایتم نصب کردم و میخوام سایت رو از حملات امنیتی محافظت کنم. اما متوجه شدم که بعضی از افزونهها برای امنیت سایت، خیلی پیچیده هستن و نیاز به تنظیمات زیادی دارن که من اصلاً تجربهاش رو ندارم. آیا افزونهای وجود داره که تنظیمات پیشفرضش خوب باشه و نیاز به تنظیمات اضافی نداشته باشه؟ همچنین، آیا این افزونهها میتونن کارهایی مثل اسکن امنیتی روزانه، مسدود کردن IPهای مشکوک و جلوگیری از حملات brute force رو انجام بدن؟
من یه سایت وردپرسی دارم که خیلی برام مهمه، اما کلی درباره هک و مشکلات امنیتی شنیدم. میخوام یه افزونه امنیتی خوب نصب کنم که خیالم راحت باشه. کلی افزونه مختلف تو بازار هست، ولی گیج شدم! میتونی یه توضیح کامل بدی که چه افزونههایی هستن، هر کدوم چه ویژگیهایی دارن و کدومشون برای یه سایت فروشگاهی مثل سایت من بهتره؟
راستش یکی از دوستام میگفت بعضی از افزونههای امنیتی خودشون باعث سنگین شدن سایت میشن و روی سرعت تأثیر منفی میذارن. این موضوع برام خیلی مهمه چون مشتریام نباید اذیت بشن. میتونی توضیح بدی که از بین ۶ تا افزونه معروف امنیتی وردپرس، کدومشون هم امنیت خوبی داره و هم کمترین تأثیر رو روی سرعت سایت میذاره؟
یه مشکلی که همیشه نگرانشم اینه که اگه یه افزونه امنیتی نصب کنم ولی خوب تنظیمش نکنم، ممکنه باز هم سایت من آسیبپذیر باشه. از کجا بفهمم که یه افزونه امنیتی خوب رو چجوری باید تنظیم کنم؟ مثلاً آیا این افزونهها خودشون بهصورت خودکار امنیت سایت رو تضمین میکنن یا من باید دستی یه سری کار انجام بدم؟ میتونی برام یه راهنمای کامل از تنظیمات بهینهشون بدی؟
من یه بار یه افزونه رایگان امنیتی نصب کردم، ولی بعد از مدتی دیدم امکاناتش محدوده و برای قابلیتهای بهتر باید نسخه پریمیومش رو بخرم. حالا سوال من اینه که آیا واقعاً افزونههای رایگان بهاندازه کافی امنیت سایت رو تأمین میکنن، یا لازمه حتماً یکی از نسخههای پولی این ۶ افزونهای که گفتی رو بخرم؟ کدومشون بهترین ارزش خرید رو دارن؟
یه چیز دیگه که خیلی ذهنم رو درگیر کرده اینه که بعضی از افزونههای امنیتی رو میبینم که کلی قابلیت دارن، مثل فایروال، اسکن بدافزار، جلوگیری از لاگینهای مشکوک و غیره. ولی نمیدونم کدوم یکی از این قابلیتها واقعاً ضروریه و باید حتماً فعالش کنم؟ توی این ۶ افزونهای که معرفی میکنی، کدوم امکانات مهمتره و باید روش حساس باشم؟