یک سایت آموزشی جذاب باید از قالبی بهره ببرد که علاوه بر کارایی بالا، امکان شخصیسازی را نیز به ما ارائه دهد. انتخاب کردن بهترین قالب آموزشی وردپرس، یک پیشنهاد عالی برای افزایش تعداد بازدیدکنندگان محسوب میشود و به همین جهت باید آن را جدی بگیریم. اگر در این رابطه کمی دقت به خرج دهید، گزینههای متنوعی را مییابید که هر کدام از آنها توانایی پاسخگویی به نیازهایتان را دارند. علاوه بر این بهتر است با قالب وردپرس شرکتی نیز آشنا شوید.
قالب سایت اموزشی
نام قالب | توضیحات |
---|---|
استادیار | قالب حرفهای برای سایتهای آموزشی و دانشگاهی، سازگار با Elementor |
اجومال | مناسب برای مؤسسات نیازمند سیستم LMS کامل با امکانات شبکه اجتماعی و آزمون آنلاین |
دبیر | مناسب برای فروش دورهها و تشویق کاربران |
پارسا | محبوب برای فروش اشتراکی دورهها بدون افزونه اضافی |
استاد شو | بهینهشده برای سایتهای آموزشی با قابلیت سفارشیسازی |
امپراطور | قالب بادوام و چندمنظوره |
دیجی آکادمی | طراحی مدرن و کاربرپسند |
امکان دسترسی سریع به محتواهای گوناگون و بارگذاری دقیق از جمله اصلیترین ویژگیهایی به شمار میآیند که در زمان انتخاب یک قالب برای سایتهای آموزشی لازم است در نظر گرفته شوند. در گذشته تعداد محصولاتی که هر دوی این مزایا را به صورت همزمان ارائه دهند، بسیار کم بود و اکثر کاربران با محدودیتهای جدی روبرو میشدند؛ اما خوشبختانه در حال حاضر با چنین چالشهایی روبرو نیستیم. در این بخش به هفت قالب عالی برای سایتهای آموزشی اشاره میکنیم.
-
استادیار
استادیار توانسته است جایگاه خوبی را به عنوان قالب وردپرس آموزشی به خود اختصاص دهد. علت اصلی این امر را باید به ساختار حرفهای آن ارتباط داد که به ما اجازه میدهد حتی برای ساخت وبسایتهای دانشگاهی نیز از آن کمک بگیریم. استادیار که بهترین قالب آموزشی وردپرس است با المنتور همخوانی کاملی دارد و میتوانید از ترکیب این دو برای ارائه انواع محتواها استفاده کنید. برای بهکارگیری این قالب نیاز نیست کوچکترین شناختی نسبت به کدنویسی داشته باشی؛ زیرا تمام بخشهای آن تنها با چند کلیک قابل جابهجایی و تغییر هستند. مزایای طراحی سایت با وردپرس در واقع بسیار است.
اگرچه ورژن اصلی این قالب برای نخستین بار به زبان انگلیسی ارائه شد؛ اما امروزه دسترسی به نسخهای از آن که قابلیت راستچین کردن متون را دارد، امکانپذیر است؛ بنابراین لازم نبوده در این زمینه نگرانی خاصی داشته باشید. به منظور تهیه و نصب قالب استادیار باید به ورژن وردپرس خود دقت کنید (باید به نسخه 4.6 به بالا آپگرید شود).
-
اجومال
اجومال که یک قالب سایت آموزشی وردپرس به شمار میآيد انتخاب مناسبی برای به وجود آوردن سیستمهای گسترده است. اگر موسسهای دارید که باید یک وبسایت قوی جهت پشتیبانی از تعداد زیادی محصل داشته باشد، این گزینه را به عنوان اولویت اصلیتان به کار بگیرید. اجومال بر اساس بنیان ال – ام – اس پرو ساخته شده است و به همین دلیل توانایی ارائه خدمات گوناگون را دارد.
بهعنوانمثال، میتوانید به وسیله این قالب یک شبکه اجتماعی درون سازمانی به وجود بیاورید تا امکان ارائه محتوا به صورت گسترده وجود داشته باشد. این امر به مؤسسات آموزشی مختلف کمک میکند تا به شکل حرفهای آزمونهای گوناگون را به شکل آنلاین برگزار کنند.
-
دبیر
دبیر نیز یکی از گزینههای مهمی است که میتوان از آن به عنوان بهترین قالب آموزشی وردپرس یاد کرد. عموماً از این محصول در شرایطی استفاده میشود که بخواهیم در وبگاه اینترنتی خود بستهها و دورههای گوناگون را به فروش برسانیم و در انتها به کاربران امتیاز دهیم. ظاهر بسیار زیبای این قالب مدرن، شیک و در عین حال ساده است. دبیر تمام توان و قدرت سیستم وردپرس را به ما نشان میدهد و از این جهت بینظیر است. بهتر است از بهترین افزونه امنیتی وردپرس نیز استفاده کنید.
قالب دبیر را میتوان از چند جهت مختلف شخصیسازی کرد. بهعنوانمثال، امکان تغییر طیف رنگی به کار رفته در اجزای آن وجود دارد. تهیه همین قالب به وسیله کدنویسی اختصاصی به شدت زمانبر بوده و در عین حال هزینه فوقالعاده زیادی را به شما تحمیل خواهد کرد. این در حالی است که با تهیه دبیر میتوانید در زمان و هزینه خود صرفهجویی قابلتوجهی داشته باشید.
-
پارسا
پارسا در سالهای اخیر به عنوان محبوبترین قالب وردپرس برای سایت آموزشی معرفی میشود و توانسته است بالاترین میزان رضایت را در بین کاربران به دست بیاورد. چنانچه به دنبال فروش دورههای آموزشی خود به صورت اشتراکی هستید، این محصول چنین سرویسی را برایتان فراهم میکند. از سوی دیگر، باید گفت پارسا یک قالب کامل است و لازم نبوده در کنار آن از افزونه خاصی کمک بگیرید. می تواند بهترین قالب سایت شخصی نیز باشد.
چنین مزایای مهمی در کنار قیمت مناسب، باعث شدهاند تا پارسا همواره در لیست انتخاب بهترین قالب آموزشی وردپرس قرار بگیرد. المانها و عناصر مورد استفاده در این محصول با توجه به نیاز بازدیدکنندگان طراحی شدهاند و یافتن آنها به سادگی صورت میگیرد. حتی اگر از بخش خاصی خوشتان نمیآيد و یا تصور میکنید که بدان احتیاج ندارید، میتوانید آن را تنها با چند کلیک از روی قالب حذف کنید.
-
استاد شو
استاد شو در ابتدا به عنوان یک قالب عالی برای سایتهای تجاری عرضه شد؛ اما بهمرورزمان و با اضافه شدن قابلیتهای جدید، کاربرد آن تغییر کرد. امروزه از این محصول برای طراحی سایتهای آموزشی استفاده میشود و نتیجه این تصمیم نیز عالی بوده است. تمامی کاربرانی که به سراغ استاد شو رفتهاند از سرعت بالای بارگذاری و همچنین شخصیسازی پیشرفته آن صحبت میکنند. همچنین استفاده از بهترین افزونه سرعت وردپرس نیز برای داشتن سایتی با سرعت مناسب، لازم است.
قالب بینظیر استاد شو با توجه به نیاز کاربران ایرانی طراحی شده است. این امر باعث شده تا بازدیدکنندگان از وبسایت بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن به بخشهایی همچون سیستم ورود اعضا دسترسی داشته باشند. در این قالب استفاده کردن از تصاویر استاندارد و مناسب اهمیت بسیار زیادی دارد و باید بر آن تأکید شود. در ضمن برای بهینه کردن تصاویر شما می توانید از افزونه بهینه سازی تصاویر وردپرس هم استفاده کنید
در غیر این صورت نمیتوان از استایل خاص استاد شو به عنوان بهترین قالب آموزشی وردپرس بهره برد.
-
امپراطور
شاید نام امپراطور چندان مناسب یک قالب آموزش آنلاین وردپرس نباشد؛ اما به شما اطمینان میدهیم که این محصول یک انتخاب باورنکردنی است. در طراحی این قالب چنان دقتی به کار گرفته شده که حتی تا چند سال آینده نیز میتوان از آن به عنوان یک گزینه جدید و عالی یاد کرد. البته اگر قصد استفاده از این قالب را دارید در کنار آن نصب بهترین افزونه سئو وردپرس را فراموش نکنید.
هیچ قالب دیگری را نمیتوانید پیدا کنید که به اندازه امپراطور ریسپانسیو باشد. با به کارگیری این محصول وبسایت شما در انواع دستگاههای دیجیتال اعم از گوشی، تبلت، لپتاپ و… به خوبی نمایش داده شده آن هم بدون اینکه سرعت بارگذاری ذرهای کم شود. قالب امپراطور از نظر نصب نیز نسبت به رقبای خود برتری دارد؛ زیرا در یک بازه زمانی کوتاه مدت بر روی وبسایت پیادهسازی میشود.
-
دیجی آکادمی
آخرین گزینهای که به عنوان بهترین قالب آموزشی وردپرس لازم است نامی از آن ببریم، قالب دیجی آکادمی است. این محصول بیشترین میزان سازگاری را با المنتور دارد؛ بنابراین اگر از چنین ابزاری به صورت مداوم استفاده میکنید، لازم است دیجی آکادمی را به عنوان لایه اصلی وبسایتتان به کار بگیرید.
این قالب در کنار هر نوع افزونهای که فکرش را بکنید مثل افزونه آمار بازدید سایت وردپرس، قابل استفاده است؛ زیرا ساختار آن حتی در زمان به کارگیری چندین پلاگین پیشرفته در کنار هم، پایداری خود را حفظ میکند. دیجی آکادمی علاوه بر وبسایتهای مربوط به مؤسسات آموزشی بزرگ، برای کاربران عادی نیز بسیار مناسب است و نمیتوان به آن ایرادی گرفت.
سخن پایانی
همه ما بر این باور هستیم که قالب وبسایت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید در انتخاب آن تنها به سراغ جذابترین گزینهها رفت. این موضوع در رابطه با وبگاههای آموزشی نیز صدق میکند. چنانچه به دنبال راهاندازی چنین وبسایتهایی هستید، باید قالبهای را به کار بگیرید که از ابتدا برای چنین موضوعی طراحی شدهاند.
برای نصب بهترین قالب آموزشی وردپرس گزینههایی همچون پارسا، استاد شو، امپراطور و… در دسترس شما قرار دارند. روش نصب و شخصیسازی این محصولات آسان است و همه کاربران امکان تهیه آنها را دارند. به منظور کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با همکاران ما تماس بگیرید.
استادیار واقعا قالب خوب و جامعیه ، من خیلی سایت های اموزشی رو دیدم ازش استفاده میکنن، واقعا از محصول خوب ایرانی باید حمایت کرد
سلام وقت بخیر
بله قالب استادیار اکثر امکاناتی که برای سایت آموزشی نیاز دارید رو در اختیارشما قرارداده و قالب موردی قبولی برای این نوع سایت ها هست.
من یه مدت از قالب استادیار استفاده کردم واقعا قالب خوبیه و امکانات زیادی داره
مناسب یه سایت اموزشیه
درود بر شما. ممنونم که تجربه خودتون رو به اشتراک میزارید.
بله قالب استادیار قالب بسیار خوبیه برای سایت های آموزشی و کاملا امکانات مورد نیاز یک سایت آموزشگاه رو پوشش میده.
قالب های جدید و بروزتری هم در حال حاضر منتشر شدن داخل مارکت های مختلف که پیشنهاد میکنم حتما بررسی کنید و داخل همین مقاله معرفی شدن.
سلام، میخواستم بدونم که اگر من یک سایت آموزشی راه بندازم، بهترین قالبهایی که به درد این کار میخوره چیا هست؟ مثلاً از نظر طراحی، امکاناتی مثل ثبتنام و پرداخت آنلاین، و قابلیتهای درس و دورههای آنلاین، کدوم قالبها بهترین عملکرد رو دارن؟ برای یه سایت آموزشی وردپرسی که میخوام محتوای درسی مختلف رو داخلش بذارم و همزمان یه تجربه کاربری خوب داشته باشه، چی پیشنهاد میکنی؟
من دنبال یه قالب آموزشی وردپرس میگردم که خیلی انعطافپذیر باشه و بتونم دورهها رو براحتی بسازم و همچنین امکان ایجاد سیستم عضویت و دسترسی VIP هم داشته باشه. برای یه سایت که قراره محتوای آموزشی زیادی از ویدئو، مقاله و دورههای مختلف داشته باشه، بهترین قالبها کدومها هستن؟ آیا قالبهای خاصی هستن که مثلاً از افزونههای LMS (سیستم مدیریت یادگیری) مثل LearnDash یا Tutor LMS بهتر پشتیبانی کنن؟
میخواستم بپرسم که برای ساخت یه سایت آموزشی وردپرس که قصد دارم در اون دورههای آنلاین بفروشم، طراحی و ظاهر قالب چقدر اهمیت داره؟ آیا قالبهایی که به صورت ویژه برای آموزش آنلاین طراحی شدن، سرعت بارگذاری خوبی دارن؟ من هم میخواستم سایتم سرعت خوبی داشته باشه و هم امکانات مثل آزمون آنلاین و نظرسنجی و دسترسی به دورهها برای کاربران VIP رو داشته باشه. برای اینکار کدوم قالبها پیشنهاد میکنید؟
سلام! من قصد دارم یه سایت آموزشی راه بندازم و دنبال بهترین قالب وردپرس میگردم. میخواستم بدونم که این قالبهایی که پیشنهاد میکنید، آیا قابلیت شخصیسازی دارند؟ یعنی مثلاً اگر بخوام رنگها، فونتها، یا حتی چیدمان صفحات رو تغییر بدم، به راحتی میتونم این کارو انجام بدم یا نیاز به دانش کدنویسی دارم؟ از طرف دیگه، آیا هر قالبی که معرفی میکنید با پلاگینهای مهم مثل Elementor یا WPBakery سازگار هست؟
سلام! من به عنوان یک مدرس آنلاین میخوام سایتم بیشتر بر روی دورههای آموزشی تمرکز داشته باشه و سیستم پرداخت آنلاین هم داشته باشم. میخواستم بپرسم که این قالبهای آموزشی که معرفی میکنید، آیا امکاناتی مثل سیستم مدیریت دورهها، آزمونها، مدرکدهی و پرداخت آنلاین رو بهطور پیشفرض دارند یا من باید از افزونههای جانبی استفاده کنم؟ یعنی خود قالب به تنهایی این امکانات رو میده یا باید کار بیشتری انجام بدم؟
سلام، من سایتم به زودی باید محتوای آموزشی زیادی رو ارائه بده، از ویدیوهای آموزشی گرفته تا مقالات و فایلهای دانلودی. میخواستم بدونم این قالبها که برای آموزش طراحی شدن، چطور میتونند بار سنگین محتوای چندرسانهای رو تحمل کنند؟ سرعت بارگذاری صفحات در این قالبها چطور هست؟ آیا بهینهسازی خوبی برای SEO دارند که سایت من توی نتایج گوگل بالاتر بیاد و کاربران راحتتر پیدا کنند؟
سلام، من به عنوان یه فردی که میخواد سایت آموزشی خودش رو راه بندازه، سوال دارم که قالبهایی که شما پیشنهاد میکنید برای دستگاههای مختلف مثل موبایل و تبلت هم بهینه هستند یا نه؟ من خیلی دوست دارم که کاربران به راحتی بتونن دورهها رو از هر دستگاهی که دارن، دنبال کنند. میخواستم بپرسم این قالبها واکنشگرا هستن و برای تجربه کاربری بهتر در موبایل بهینه شدهاند یا نه؟
سلام! من تجربه زیادی توی طراحی سایت ندارم، ولی میخوام یه سایت آموزشی حرفهای راه بندازم. میخواستم بپرسم که این قالبهای وردپرس آموزشی که شما پیشنهاد میکنید، برای کاربرانی که اصلاً توی زمینه طراحی وب آشنایی ندارن، آیا از نظر نصب و راهاندازی کار باهاشون راحت هست؟ یعنی با یه آموزش ساده میشه سایت رو راه انداخت یا نیاز به کمک حرفهای دارم؟ بعد از خرید، آیا پشتیبانی خوبی برای سوالات و مشکلات پیشاومده دارین؟