آیا می دانید چگونه خطای دستوری در وردپرس را برطرف کنیم؟

آموزش های زیادی برای وردپرس وجود دارد که شما را ملزم می کند تا تکه کدهایی را به وبسایت خود اضافه کنید. متأسفانه ، یک خطای کوچک می تواند باعث خرابی کل سایت شود که ممکن است کمی ترسناک به نظر برسد، به خصوص برای کاربران جدید. اگر چیز جدیدی را در سایت وردپرسی خود امتحان می‌کردید و با خطای زیر مواجه شدید «Syntax error, unexpected…»، نگران نباشید.

در این مقاله نحوه رفع خطای دستوری غیرمنتظره  در وردپرس را به شما نشان خواهیم داد.

استفاده از قوائد دستوری مناسب برای جلوگیری از خطا

خطای دستوری معمولاً به دلیل یک اشتباه کوچک اما مهم در نگارش کد شما ایجاد می شود. به عنوان مثال، ممکن است در کد های سایت شما یک ویرگول از قلم افتاده باشد، یا یک براکت اضافی قرار داده باشید. چنین موارد جزئی ای می تواند کل اسکریپت را خراب کند و سایت را از کار بیاندازد.

نحوه رفع خطای دستوری syntax error در وردپرس

آیا اخیراً یک قطعه کد جدید در سایت جای‌گذاری کرده‌اید؟ افزونه ای را به روز کردید؟ پس این احتمال وجود دارد که بدانید دقیقاً کجا را باید بررسی کنید.

رفع خطای دستوری با استفاده از FTP

برای رفع خطای دستوری، باید کدی که باعث این خطا شده است را ویرایش کنید. می توانید آن را حذف کنید یا اشکال را اصلاح کنید. جای نگرانی نیست چرا که اگر متن خطا را مشاهده کنید دقیقا به شما نمایش می دهد در کدام فایل و در کدام خط اشکال دستوری وجود دارد . فقط کافیست به آن آدرس برویم و آن را ویرایش کنیم.

اغلب مبتدیان در این موارد وحشت می کنند زیرا این خطا باعث می شود کل سایت شما غیر قابل دسترس شود. اگر کد را با استفاده از بخش  پیشخوان وردپرس » نمایش » ویرایشگر خود جایگذاری کرده اید، در آن صورت دیگر دسترسی به پیشخوان وردپرس ندارید.

همچنین بخوانید:
Ipamorelin Auswirkungen

پس چگونه کد را ویرایش می کنید؟ راه حل این مشکل دسترسی به فایلی است که خطا در کدهای آن وجود دارد، با استفاده از FTP این دسترسی حتی بدون نیاز به پیشخوان قابل انجام است.

FTP یک پروتکل ارتباطی با بین شما و سروری است که سایت شما در آن میزبانی می شود. از طریق این ارتباط امن و رمزنگاری شده شما می توانید به آسانی و با امنیت کافی به هاست خود دسترسی داشته باشید و فایل ها و کد های خود را ویرایش کنید.

بدین منظور ابتدا وارد پنل هاست خود شوید و یک اکانت FTP بسازید.

رفع خطای دستوری با استفاده از FTP-پنل هاست

بر روی FTP Management کلیک کنید.

رفع خطای دستوری با استفاده از FTP-پنل هاست- FTP Management

سمت چپ بر روی Create FTP account کلیک کنید.

در این مرحه شما نام کاربری و پسوورد دریافت می کنید.

سپس نرم افزار فایل زیلا filezilla را دانلود و در سیستم عامل خود نصب کنید.

اکنون باید فایل زیلا را به هاست خود متصل کنید این اتصال از طریق همان اکانت FTP  که در پنل هاست ساختید صورت می گیرد.

رفع خطای دستوری با استفاده از FTP-نرم افزار فایل زیلا filezilla

در فایل زیلا دامنه سایت خود، نام کاربری و پسوورد اکانتFTP  را وارد کنید. در قسمت پورت 21 را وارد کنید. هرچند اگر مقدار پورت را خالی بگذارید نیز به طور پیشفرض پورت استاندارد 21 در آن قرار می گیرد.

پس از اتصال موفقیت آمیز فایل زیلا به هاست خود، با چنین صفحه ای در نرم افزار فایل زیلا مواجه خواهید شد.

رفع خطای دستوری با استفاده از FTP-نرم افزار فایل زیلا filezilla

درقسمت بالا وضعیت اتصال را مشاهده می کنید.

سمت چپ فایل های روی سیستم عامل خود را می بینید.

سمت راست  فایل های موجود روی هاست خود را مشاهده می کنید.

همچنین بخوانید:
خطای 403 وردپرس

اکنون به سادگی با کشیدن و رها کردن موس (درگ اند دراپ) می توانید فایل هارا از هاست داخل سیستم عامل خود دانلود کرده و برعکس فایل ها را از سیستم عامل در هاست آپلود کنید .

پس از اتصال موفقیت آمیز FTP به فایلی از قالب که نیاز به ویرایش دارد بروید. اگر فراموش کردید کدام فایل را باید ویرایش کنید، فقط به کد خطا نگاه کنید. خطا به شما می گوید که دقیقا کدام فایل و کدام خط را باید ویرایش کنید. می توانید کدی را که آخرین بار اضافه کرده اید حذف کنید یا کد را با دستور و قواعد صحیح زبان برنامه نویسی بنویسید. پس از اتمام حذف یا ویرایش کد، فایل را ذخیره کرده و مجدداً در سرور خود آپلود کنید.

پس از آن به سایت خود مراجعه کنید، صفحه را رفرش کنید خواهید دید که سایت شما دوباره کار می کند.

رفع خطای دستوری با استفاده ازکنترل پنل هاست

همچنین شما می توانید مراحل بالا را مستقیما از طریق فایل منیجر هاست خود انجام دهید. کافیست همانگونه که گفته شد از طریق آدرس خطا، فایلی که خطا در آن اتفاق می افتد را در هاست پیدا کنید و آن را مستقیما ویرایش کنید.

چگونه از خطای دستوری در وردپرس جلوگیری کنیم؟

به منظور جلوگیری از خراب شدن مجدد وب سایت وردپرسی خود، همیشه توصیه می کنیم برای اضافه کردن کد سفارشی از افزونه استفاده کنید. افزونه هایی بدین منظور هستند مانند Code Snippet و  WPCode .

رفع خطای دستوری در وردپرس-WPCode

افزونه WPCode اضافه کردن قطعه کد سفارشی در وردپرس را بدون نیاز به ویرایش فایل functions.php  آسان می کند. بعلاوه، دارای اعتبارسنجی هوشمند است تا قطعه کد شما را بررسی کند و از خطاهای رایج جلوگیری کند.

رفع خطای دستوری در وردپرس-افزونه WPCode

همانطور که کد سفارشی خود را اضافه می کنید، WPCode به طور خودکار هر گونه خطا را شناسایی می کند. با نگه داشتن ماوس روی خطا، دستورالعمل های مفیدی ظاهر می شود تا بتوانید به راحتی اشتباه خود را تصحیح کنید.

همچنین بخوانید:
بهترین افزونه شبکه اجتماعی وردپرس چیست؟ معرفی 11 افزونه + عکس

WPCode همچنین بلافاصله پس از تشخیص خطای دستوری، کد سفارشی شما را غیرفعال می کند. از این به بعد ، هنگام افزودن قطعه کد سفارشی، هرگز نباید نگران خراب شدن سایت خود باشید.

رفع خطای دستوری با غیر فعال کردن افزونه

اگر هیچ کدی اضافه نکرده اید یا آشنایی لازم با برنامه نویسی برای ویرایش کد ندارید، باید افزونه ای که موجب این مشکل شده است را غیر فعال کنید. نکته قابل توجه این است که خطای دستوری خود به خود اتفاق نمی افتد بالاخره یک تغییر از جانب شما باعث بروز خطا می شود. این تغییر می تواند نصب افزونه ای جدید یا آپدیت یک افزونه  باشد. بنابر این آخرین تغییر خود را باید به حالت قبل برگردانید. یعنی آن افزونه ای که پس از نصب باعث خطا شد را باید غیر فعال کنید. از آنجایی که به پیشخوان دسترسی ندارید، غیر فعال کردن افزونه باید از طریق هاست صورت بگیرد. به پوشه plugins در هاست بروید و نام پوشه افزونه مورد نظر را تغییر دهید. افزونه به همین سادگی غیرفعال می شود.

Rate this post

دسته بندی شده در: