آیا با مشکل آپلود تصویر در وب سایت وردپرسی خود مواجه هستید؟
برای بسیاری از مبتدیان، خطای آپلود نشدن تصویر در وردپرس می تواند کاملا گیج کننده باشد، زیرا ممکن است این خطا کاملا ناگهانی و بدون انجام کاری متفاوت ظاهر شود. در واقع، آپلود نشدن تصاویر یکی از رایج ترین مشکلات تصویر در وردپرس است . خوشبختانه، تعمیر آن بسیار آسان است و می توانید خودتان آن را انجام دهید.

در این مقاله روش رفع مشکل آپلود تصویر در وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.
چه چیزی باعث مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس می شود؟
مشکل آپلود تصویر در وردپرس معمولاً ناشی از مجوزهای نادرست فایل ها “file permissions” است. فایل های وردپرس در سرور میزبانی سایت شما ذخیره می شوند. فایل ها و پوشه های سرور برای کار و عملکردشان به مجوزهای خاصی نیاز دارند که دسترسی آنها را معین می کند.
اگر این مجوز ها اشتباه باشند. سروراز بارگذاری یا فراخوانی فایل ها جلو گیری می کند و دسترسی را محدود می کند. ممکن است هنگام آپلود فایل تصویری با خطای وردپرس زیر مواجه شوید:
ایجاد دایرکتوری wp-content/uploads/2019/04 ممکن نیست. آیا دایرکتوری والد آن توسط سرور قابل نوشتن است؟
یا ممکن است این خطا را مشاهده کنید:
فایل آپلود شده را نمی توان به wp-content/uploads/ منتقل کرد.
یکی دیگر از نشانه های این موضوع ناپدید شدن تصاویر شما از کتابخانه رسانه وردپرس است.
سایت من قبلا خوب کار می کرد. چه کسی مجوزهای فایل را تغییر داده است؟
این اتفاق ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. گاهی اوقات پیکربندی نادرست در سرورهاست اشتراکی شما می تواند بدون انجام کاری این مجوزها را تغییر دهد.
به عنوان مثال، ارائه دهنده سرویس هاست شما نرم افزار خود را ارتقا می دهد یا ماژولی را آپدیت می کند ، چنین تغییری ممکن است باعث شود به طور غیرمنتظره ، مجوزهای فایل در سایت شما تغییر پیدا کند.
اگر همه چیز در سایت وردپرسی شما خوب کار می کند ، می توانید به سادگی مجوزها اصلاح کنید تا مشکل آپلود تصویر برطرف شود.
همانطور که گفته شد، بیایید نگاهی به نحوه تنظیم و اصلاح مجوزهای فایل برای رفع مشکلات آپلود تصویر در سایت وردپرسی خود بیاندازیم.
رفع مشکل آپلود تصویر در وردپرس
ابتدا از طریق پنل هاست خود وارد مدیریت فایل “file manager” شوید.
سپس به پوشه /wp-content/ بروید. آنجا، پوشه آپلودها “uploads” را پیدا خواهید کرد، جایی که وردپرس تمام فایل های رسانه ای را که بارگذاری کرده اید، از جمله تصاویر در آن جا ذخیره می کند.
اکنون بر روی پوشه “uploads” کلیک راست کرده و «File Permissions» را انتخاب کنید.

با این کار پنجره ای برای مدیریت مجوزهای فایل ظاهر می شود.
باید مجوزهای فایل را برای پوشه “uploads” و همه زیرشاخه های داخل آن روی ‘744’ تنظیم کنید.
برای انجام این کار، 744 را در کادر مقدار عددی وارد کنید. یا در بعضی کنترل پنل ها باید تیک ها را جوری تغییر دهید که نهایتا عدد 744 ظاهر شود.

چنانچه گزینه ای با عنوان “Recurse into subdirectories” دیدید، ان را علامت بزنید و سپس بر روی دکمه رادیویی ‘ Apply to Directory only ‘ کلیک کنید.
برای اعمال این تغییرات روی دکمه “OK” کلیک کنید. هم اکنون سرور شروع به اعمال تغییرات در مجوزهای فایل در پوشه ها می کند.
توجه: اگربا تنظیم مجوزهای دایرکتوری روی 744 مشکل شما حل نشد، 755 را امتحان کنید.
پس از انجام این کار، می توانید به قسمت مدیریت وردپرس خود برگردید و دوباره تصاویر را آپلود کنید. امیدواریم این مقاله به شما در رفع مشکل آپلود تصویر در وردپرس کمک کرده باشد.
وقتی حجم عکسام زیاده و وردپرس موقع آپلود بهم میگه حجم فایل بیشتر از حد مجازه، چجوری میتونم این محدودیت حجم آپلود رو زیاد کنم؟ آیا نیاز دارم کد خاصی به فایلهای وردپرس اضافه کنم یا تنظیمات هاست رو تغییر بدم؟
گاهی وقتا وقتی یه عکسی رو تو وردپرس آپلود میکنم، آپلود میشه ولی بعدش عکس تو کتابخونه رسانهها نشون داده نمیشه یا توی نوشتهها و صفحات بهدرستی لود نمیشه. این مشکل ممکنه از فرمت عکس باشه یا مثلاً از دسترسی فایلها توی هاست؟ چجوری اینجور چیزا رو چک کنم؟
گاهی وقتا که عکسی رو تو وردپرس آپلود میکنم، ارور “HTTP Error” میده و اصلاً نمیتونم بفهمم چرا این مشکل پیش میاد. این ارور ممکنه از مشکل اینترنت باشه، از افزونهها باشه، یا یه مشکل دیگه؟ چه کارهایی میتونم انجام بدم که دقیق بفهمم مشکل چیه و چطوری برطرفش کنم؟