آیا می‌خواهید مشکل «خطای تغییر مسیرهای زیاد» را در وب‌سایت وردپرس خود برطرف کنید؟
این خطای رایج که ممکن است ناشی از یک افزونه یا تنظیمات نادرست باشد، دسترسی کاربران به ‌سایت‌های وردپرسی را مسدود می کند. می تواند دردسر سازتر هم باشد و دسترسی به پیشخوان را هم از ما بگیرد.
در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی مشکل «خطای تغییر مسیرهای زیاد» در وردپرس را برطرف کنید. ما همچنین نحوه دسترسی مجدد به وب سایت خود و عیب یابی خطا را توضیح خواهیم داد.
خطای ” تغییر مسیرهای زیاد” چیست؟
ابتدا باید بدانیم معنای ریدایرکت یا تغییر مسیر چیست، همان طور که از نامش پیداست ریدایرکت یعنی ما کاربر را به مسیری غیر از مسیری که در مرورگر وارد کرده است هدایت کنیم. این تغییر مسیر توسط URL ها صورت می گیرد.
برای مثال تصور کنید ما در سایت خود دسته ای تحت عنوان مقالات اقتصادی داشتیم که آن را حذف کرده ایم. اکنون که دیگر URL آن وجود ندارد کاربر با صفحه 404 مواجه می شود. حال می خواهیم بجای صفحه 404 کاربر دسته بندی دیگری، مثلا کتاب های اقتصادی را ببیند. در اینجا از ریدایرکت یا تغییر مسیر استفاده می کنیم.
یعنی هر کی به این URL وارد شود :
somesite.com/economic-articles/
به اجبار به این URL هدایت می شود :
somesite.com/economic-books/
ریدایرکت در در وردپرس کاربرد های فراوان دارد که اغلب در سئو بسیار مهم و مورد توجه است. توابع تغییر مسیر زیادی در هسته وردپرس و افزونه های مختلف وجود دارند که از این ویژگی برای راه اندازی تغییر مسیرهای موقت، ایجاد تغییر مسیرهای دائمی 301 و رفع خطاهای 404 استفاده می کنند.
حال اگر این تغییر مسیر ها به درستی پیکربندی نشوند درسایت وردپرسی شما این خطا ایجاد می شود.
اگر از افزونه ای برای رفع مشکل محتوای ناامن SSL یا یک افزونه کش وردپرس استفاده می کنید، ممکن است بر تغییر مسیرها نیز تأثیر بگذارد و باعث خطای “too many redirects” شود.

پیام «ERR_TOO_MANY_REDIRECTS» در مرورگر کروم به این صورت است.

رفع خطای too many redirects

با این حال، این خطا به شما نمی گوید که چه چیزی باعث تضاد و ایجاد حلقه تغییر مسیر در وردپرس شده است. خطا در فایرفاکس با پیام “The page isn’t redirecting properly” به نمایش می آید.

رفع خطای too many redirects

همانطور که گفته شد، بیایید نگاهی به نحوه رفع خطای مشکل تغییر مسیرهای زیاد در وردپرس بیندازیم.

ما شما را با عیب یابی گام به گام، دسترسی به سایت وردپرس خود و جلوگیری از تکرار خطا راهنمایی خواهیم کرد.

1. کوکی ها و کش مرورگر را پاک کنید

یکی از دلایل رایج این خطا می تواند کوکی های مرورگر وب شما باشد. سعی کنید با استفاده از مرورگر دیگری مانند فایرفاکس، سافاری، اپرا یا مایکروسافت اج وب سایت خود را بررسی کنید.

همچنین بخوانید:
بهترین قالب سایت شخصی چیست؟ معرفی 6 قالب + دمو

اگر توانستید سایت خود را در مرورگر دیگری بدون خطا ببینید، پس باید کوکی های مرورگر و کش (حافظه پنهان) را در مرورگر کنونی خود پاک کنید.

اساساً وقتی روی دکمه refresh در مرورگر خود کلیک می کنید، محتوای ثابت از کش مرورگر بارگیری می شود. با این حال، با استفاده از کلید های میانبر صفحه‌کلید، می‌توانید مرورگر را مجبور کنید که حافظه پنهان را دور بزند و نسخه جدیدی از صفحه وب را دانلود کند.

به سادگی کلیدهای زیر را فشار دهید تا به روزرسانی با حذف کش و کوکی در مرورگر شما انجام شود.

  • گوگل کروم در سیستم عامل ویندوز و لینوکس : CTRL + F5
  • فایرفاکس در سیستم عامل ویندوز و لینوکس : CTRL + F5
  • فایرفاکس و گوگل کروم درسیستم عامل مک : Command + Shift + R
  • سافاری : Command + Option + R

معمولاً با استفاده از کلیدهای ترکیبی معرفی شده مشکل شما حل می شود. با این حال، اگر مشکل برطرف نشد، باید کش مرورگر خود را پاک کنید تا مطمئن شوید که نسخه زنده صفحه وب را می بینید. برای این منظور از تنظیمات مرورگر گزینه “clear browsing data” را انتخاب کنید.

از طرف دیگر، اگر با تغییر مرورگر مشکل حل نشد، می توانید به مرحله بعدی بروید.

2. همه افزونه های وردپرس را غیرفعال کنید

شایع ترین علت حلقه های تغییر مسیر وردپرس یا ‘ERR_TOO_MANY_REDIRECTS’ تداخل افزونه هاست. یکی از افزونه های وردپرس شما ممکن است سعی کند یک تغییر مسیر را به گونه ای تنظیم کند که با تغییر مسیرهای پیش فرض وردپرس در تضاد باشد، این تداخل می تواند این پیام خطا را ایجاد کند.

برای رفع این مشکل، باید تمام افزونه های وردپرس را در وب سایت خود غیرفعال کنید. به طور معمول، فقط می توانید به صفحه پلاگین ها » همه افزونه ها در قسمت مدیریت وردپرس بروید و افزونه ها را از آنجا غیرفعال کنید.

با این حال، ما فرض می کنیم که به دلیل خطای تغییر مسیر، ممکن است نتوانید به قسمت مدیریت وردپرس دسترسی پیدا کنید.

پس باید از طریق هاست افزونه ها را غیر فعال کنید.

وارد پنل هاست خود و سپس مدیریت فایل شوید، سپس وارد پوشه wp-content شوید. جایی که پوشه plugins قرار دارد. حال با کلیک راست روی پوشه و انتخاب rename نام این پوشه را تغییر دهید. برای مثال نام پوشه را به plugins-deactivated تغییر دهید.

غیرفعال کردن افزونه های وردپرس

توجه داشته باشید هر نام جدیدی که بگذارید، هر نامی غیر از plugins  تمام محتوای درون پوشه یعنی تمام افزونه های شما غیر فعال می شوند.

به همین صورت می توانید افزونه ها را تک به تک هم غیر فعال کنید. یعنی وارد پوشه plugins شوید و با تغییر نام پوشه هر افزونه همان را به سادگی غیر فعال کنید.

همچنین بخوانید:
Ipamorelin Auswirkungen

نهایتا با بررسی تک به تک می توانیم متوجه شویم علت خطا کدام افزونه است.

سپس با حذف و جایگزینی آن افزونه ایجاد کننده خطا، سایت را به حالت اول برگردانیم.

3. آدرس های وردپرس (URL) را بررسی و اصلاح کنید

یکی دیگر از دلایل اصلی این خطا، پیکربندی نادرست در تنظیمات URL وردپرس است. به طور معمول، می توانید این گزینه ها را در داشبورد در صفحه تنظیمات » عمومی مشاهده کنید. در آن جا دو ورودی خواهید دید که آدرس سایت شما در آن قرار دارد.

برای اکثر وب سایت ها، URL های موجود در فیلدهای آدرس وردپرس و آدرس سایت باید یکسان باشند. با این حال، برخی از کاربران ممکن است در یکی از فیلد ها آدرس را با www وارد کنند و در دیگری بدون www. توجه کنید که ادرس ها باید دقیقا در هر دو فیلد یکسان باشند. و ما پیشنهاد می کنیم به طور کلی از www استفاده نکنید.

از آنجایی که ممکن است به قسمت مدیریت وردپرس دسترسی نداشته باشید، لازم است URL های وردپرس را از طریق هاست بررسی و اصلاح کنید.

اصلاح آدرس های سایت از طریق دیتابیس در پنل هاست خود وارد قسمت phpmyadmin شوید.

بررسی و اصلاح آدرس های وردپرس (URL)

در این جا بر روی phpmyadmin sso کلیک کنید.

بررسی و اصلاح آدرس های وردپرس (URL)

در این صفحه مستقیما دیتابیس های خود را مشاهده می کنید و به آنها دسترسی کامل دارید.

مشاهده دیتابیس
  1. از ستون سمت چپ دیتابیس متصل به سایت خود را پیدا کنید و روی علامت به اضافه کنار آن کلیک کنید تا جدول های دیتابیس را به شما نمایش دهد.
  2. از میان جدول ها، جدول wp_options را انتخاب کنید.
  3. هم اکنون در صفحه اصلی سمت راست دو ردیف siteurl و home را خواهید دید.

همانگونه که بالا گفته شد، بررسی کنید هر دو ادرس دقیقا یکسان باشند. اگر یکسان نبودند برای ویرایش هر کدام، در همان ردیف روی Edit کلیک کنید و پس از اصلاح دکمه go را فشار دهید. بدین ترتیب ادرس ها را در دیتابیس بدون نیاز به پیشخوان تغییر داده و اصلاح کردیم.

 اصلاح آدرس های سایت از طریق افزودن کد

ممکن است کار با دیتابیس برای شما دشوار باشد، برای مبتدیان اصلا توصیه نمی شود چرا که خراب شدن دیتابیس عواقب بعضا بازگشت ناپذیری دارد. بنابراین اگر کار با دیتابیس برای شما ترسناک است، از این روش استفاده کنید.

در هاست خود به ادرس /wp-content/themes/your-theme-folder/ بروید. بر روی فایل function.php را کلیک کنید تا صفحه ویرایش آن برای شما باز شود. تکه کد مقابل را در انتهای آن به سادگی اضافه کنید.

<p>update_option( 'siteurl', 'https://example.com' );</p>
<p>update_option( 'home', 'https://example.com' );</p>

 پس از انجام تغییرات فایل function.php را ذخیره کنید. توجه کنید به جای  example.com باید آدرس سایت خود را وارد کنید.

همچنین بخوانید:
بهترین افزونه آمار وردپرس چیست؟ معرفی 12 افزونه آمار بازدید سایت

پس از آن که به یکی از دو روش بالا ادرس ها را اصلاح کردید سایت خود را بررسی کنید. چنانچه مشکل همچنان پابرجا بود مراحل را ادامه دهید.

4. فایل htaccess وردپرس را بازنشانی کنید

فایل .htaccess یک فایل ویژه است که توسط سرور وب سایت برای مدیریت تغییر مسیرها و سایر تنظیمات سرور استفاده می شود. وردپرس همچنین از این فایل برای URL های سازگار با سئو و سایر ریدایرکت ها استفاده می کند.

گاهی اوقات، افزونه های وردپرس ممکن است تغییراتی را در فایل htaccess. وب سایت شما ایجاد کنند که می تواند باعث ایجاد این خطا شود. حتی گاهی ممکن است غیرفعال کردن یک افزونه، آن تغییرات را از فایل htaccess. شما حذف نکند.

در این صورت، باید فایل htaccess. وردپرس خود را به صورت دستی بازنشانی کنید.

وارد هست و پس از آن مدیریت فایل شوید. سپس فایل htaccess. را در پوشه روت سایت وردپرسی خود پیدا کنید. فایل htaccess. را در رایانه خود دانلود کنید تا یک نسخه پشتیبان از آن داشته باشید. پس از آن، به سادگی فایل را از سرور خود حذف کنید. نگران نباشید، وردپرس شما همچنان می تواند کار کند.

بازنشانی فایل htaccess وردپرس

اکنون سعی کنید به وب سایت خود دسترسی پیدا کنید. اگر خطای 403 forbidden برطرف شد، به این معنی است که فایل htaccess. شما خراب بوده است.

می‌توانید با ورود به بخش مدیریت وردپرس و رفتن به صفحه تنظیمات » پیوندهای یکتا، یک فایل htaccess جدید ایجاد کنید.

 در صفحه تنظیمات » پیوندهای یکتا بروید و بدون تغییر هیچ چیز، فقط یک بار بر روی دکمه “ذخیره تغییرات” در پایین صفحه کلیک کنید وردپرس به طور خودکار یک فایل .htaccess جدید ایجاد می کند.

بازنشانی فایل htaccess وردپرس

5. جلوگیری از خطای تغییر مسیرهای زیاد در وردپرس

امیدواریم مراحلی که با هم طی کردیم مشکل تغییر مسیر را در وب سایت شما برطرف کرده باشد. اگر آنها مشکل را برطرف نکردند، ممکن است لازم باشد با شرکت میزبان وردپرس خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که مشکلی در سرور وجود ندارد.

هنگامی که آنها مشکل را در سایت شما برطرف کردند، خواهید فهمید که چه چیزی باعث آن شده است.

اگرمشکل از یک افزونه بود، باید آن را به پشتیبانی ارائه دهندگان آن افزونه گزارش دهید.  با این حال، اگر نمی توانید کمک بگیرید، همیشه می توانید یک افزونه جایگزین پیدا کنید که همین کار را انجام دهد.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا مشکل «خطا خیلی زیاد تغییر مسیرها» را در وب سایت خود حل کنید.

Rate this post

دسته بندی شده در: