من حدس میزنم که شما هم به عنوان یک کاربر اینترنت، وب سایت های سریع را به وب سایت های کند ترجیح می دهید. و اگر کسب و کار آنلاین شما بر اساس وردپرس ساخته شده است، من همچنین حدس می زنم که در حال حاضر سعی می کنید خود را در دسته اول قرار دهید.

درست است که افزایش سرعت سایت وردپرسی شما میتواند در زمینه های مختلفی به شما کمک کند. و همچنین علاوه بر رضایت بیشتر کاربران و موتورهای جستجو خودتان نیز رضایت بیشتری از سایتتان داشته باشید، اما متاسفانه وردپرس راهی آسان برای ارائه سایتی فوق العاده سریع را فراهم نمیکند.

خبر خوب: راه های زیادی برای افزایش سرعت و عملکرد سایت وردپرسی شما وجود دارد، و میتوانید فورا چند مورد ان را پیاده سازی کنید. فقط کافیست آستین خود را بالا بزنید و در این مقاله با من همراه شوید.

چرا باید سرعت وردپرس را افزایش دهید؟

وقتی به دنبال چیزی در اینترنت هستم، هیچ چیز مانند یک صفحه وب کند باعث نمیشود تا از آن سایت خارج شوم و ادامه مسیر خود را در سایت دیگری دنبال کنم. و کاملا اطمینان دارم که در خصوص این مورد فقط من تنها نیستم که چنین تصمیمی را میگیرم. عملکرد و سرعت وب سایت تا حد بسیار زیادی بر تجربه کاربر تاثیر میگذارد و باعث نحوه قضاوت بازدیدکنندگان درباره کیفیت آن وب سایت می شود.

طبق گفته گوگل وب سایت شما باید در 2 ثانیه یا کمتر لود شود. در صورتی که این اتفاق نیفتد، بازدیدکنندگان علاقه خود را به سایت شما از دست میدهند و عملکرد کاربران نسبت به سایت شما تاثیر زیادی در رتبه بندی سایت شما توسط موتورهای جستجو از جمله گوگل دارد. به عبارتی هرچه سایت شما سریعتر باشد، احتمال اینکه در SERP جایگاه مناسبی پیدا کنید بیشتر است.

در حال حاضر که در حال نوشتن این محتوا هستم، وردپرس در سرعت بالا عملکرد مناسبی ندارد. هنگامی که شخصی از صفحه ای در سایت شما بازدید میکند، وردپرس به صورت داینامیک صفحه را با استفاده از داده هایی که از منابع مختلف مانند دیتابیس، قالب، افزونه ها و… میخواند و سپس آن هارا در یک فایل HTML برای مرورگر بازدید کننده ارسال میکند. این اتفاقات که در پس زمینه سایت شما رخ میدهد برای عملکرد سایت آنچنان ایده آل نیست. در این میان از استفاده منابع سرور توسط قالب و افزونه ها را نباید نادیده گرفت.

برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی، بسیاری از روش ها نیازی به حرفه ای بودن در این زمینه ندارد و برخی نیز مانند نصب یک افزونه یا تغییر بعضی از کد ها توسط خودتان، دانش کمی را طلب میکند.و ممکن با انجام فقط چند مورد از این روش ها شاهد بهبودهایی در سایت خود باشید.

بیشتر از این زمان را تلف نمیکنیم و روند افزایش سرعت وردپرس را استارت میزنیم.

1. از ابزارهای سنجش سرعت و عملکرد استفاده کنید.

در مرحله اول باید متوجه شویم سایت ما از نظر سرعت و عملکرد در چه وضعیتی هست. هیچ معیار مشخصی برای اندازه گیری جامع این مورد وجود ندارد، چون سرعت سایت شما بر اساس منطقه جغرافیایی هر بازدیدکننده، سرعت اینترنت و اینکه سایت شما توسط مرورگر آنها ذخیره شده است یا نه متفاوت است.

همچنین سرعت هر صفحه سایت شما نیز وابسته به نوع و میزان محتوا متفاوت است. سنجه اصلی بیشتر وب سایت ها صفحه اصلی آن است، اما شما باید دیگر صفحات پربازدید خود را نیز بررسی کنید.

برای به دست آوردن نتیجه ملموس، سایت خود را با یک ابزار سنجش سرعت مثل واکاو (سرورهای این وب سایت داخل ایران است) یا PageSpeed Insights (برای دسترسی به این سایت باید از ip غیر ایرانی استفاده کنید.)بررسی کنید. فقط کافیست آدرس صفحه مورد نظر خود را کپی کنید و در سایت هایی که معرفی کردم بگذارید تا ببینید نمره وب سایت شما چند است. این ابزار ها حتی پیشنهاداتی برای افزایش سرعت ارائه می دهند که میتوانید آن ها را اعمال کنید.

در تصویر زیر نمره وب سایت من را در سایت واکاو مشاهده می کنید.

نمره وب سایت واکاو به سایت من

در این عکس هم نمونه ای از ایرادات و پیشنهاداتی که این ابزار به من میدهد را مشاهده می کنید.

ایرادات و پیشنهادات وب سایت واکاو برای سایت من

این بررسی را به صورت دوره ای انجام دهید، مخصوصا بعد از افزودنیا آپدیت افزونه ای جدید یا تغییر قالب وب سایتتان. این بررسی به شما اطمینان میدهد که سایت شما همچنان با سرعت بالایی به بازدیدکنندگان ارائه میشود.

2. یک ارائه دهنده هاست قابل اعتماد انتخاب کنید.

هاستینگبا کیفیت، پایه و اساس سرعت بالای یک سایت وردپرسی است. انتخاب یک شرکت هاستینگ با کیفیت و همچنین انتخاب پلن مناسب ( که نیازهای پهنای باند و سرعت شما را برطرف کند.) یک گزینه ضروری برای شماست.شرکت های هاستینگ انواع مختلفی از میزبانی سایت را به شما ارائه می دهند به عنوان مثال هاست اشتراکی، هاست اختصاصی، سرور مجازی، سرورهای مدیریت شده و…

هنگام انتخاب پلن باید به یاد داشته باشید که هرچقدر پول پرداخت کنید به همان میزان منابع دریافت میکنید و تنها انتخاب یک شرکت میزبانی با کیفیت تمام راه نیست.در ابتدای مسیر و برای طیف بسیاری از افراد که سایت خود را به تازگی ایجاد کرده اند هاست اشتراکی بهترین گزینه است.اما این مورد را به ختطر داشته باشید که اگر سایت شما در سروری باشد که سایت دیگری با بازدیدکنندگان زیادی نیز روی همان سرور است، امکان اینکه عملکرد سایت شما افت کند وجود دارد زیرا هر دو از منابع یکسانی استفاده میکنید. البته امکان رخ دادن این مورد بسیار کم است، ولی اگر میزان بازدیدکنندگان سایت شما زیاد است بهتر است از پلن های هاست های اشتراکی به بقیه روش های میزبانی کوچ کنید.

3. همه چیز را به روز کنید.

اگر مدیر یک سایت وردپرسی هستید، به روزرسانی ها بخشی از زندگی وب سایت شما هستند. هسته وردپرس، قالب ها و افزونه ها همه باید به روز باشند تا به سایت شما کمک کنند تا عملکرد بهتری از خود نشان دهد. همیشه آخرین نسخه های افزونه و قالب ها را استفاده کنید تا علاوه بر امنیت بالاتر وب سایت، مشکلات نرم افزاری کمتری داشته باشید و بهترین عملکرد ممکن را از وب سایت خود ببینید.

همچنین بخوانید:
طراحی سایت با جوملا یا وردپرس؟ تفاوت طراحی سایت جوملا با وردپرس

4. از آخرین نسخه PHP استفاده کنید.

PHP یک زبان برنامه نویسی است که به وردپرس قدرتی این چنین بخشیده. این یک زبان سمت سرور است، یعنی فایل های PHP روی وب سرویس که سایت شما را میزبانی میکند، ذخیره و اجرا میشود. تمام قالب ها، افزونه ها و هسته وردپرس نمونه هایی از این فایل ها هستند. PHP همچنین به مرور زمان آپدیت هایی برای خود اعمال میکند که باعث عملکرد بهتر و سریعتر کد ها میشود که به نوبه خود باعث کم شدن مدت زمانی میشود که بازدیدکننده منتظر است تا سایت شما باز شود.

آخرین نسخه پایدار PHP در حال حاضر 8.2 است که امسال منتشر شد.این نسخه نسبت به نسخه قبلی بهبود عملکرد عمده ای داشته و واقعا دلیلی وجود ندارد که وب سایت خود را روی این نسخه اجرا نکنید.

برای تغییر ورژن PHP خود میتوانید از داخل سیستم مدیریت هاستینگ خود که عمدتا directadmin یا cpanel هستند اقدام کنید و اگر دانش زیادی در این زمینه ندارید از شرکت هاستینگ خود بخواهید که این کار را برای شما انجام دهند.

5. پلاگین های بلا استفاده را حذف کنید.

وقتی صحبت از افزونه های وردپرس می شود کیفیت بهتر از کمیت است. از آنجایی که هر افزونه مانند یک نرم افزار کوچک در وب سایت شما است، اجرای بیش از حد به طور همزمان می تواند بر زمان بارگذاری سایت شما تأثیر منفی بگذارد.حتی اگر افزونه شما کار خاصی انجام نمیدهد، این احتمال وجود دارد که در پس زمینه کارهای غیرضروری انجام دهد و مصرف منابع شما را بالا ببرد. احتمالا وقت آن رسیده که افزونه های سایت خود را کم کنید.

قبل از غیرفعال کردن هر افزونه مطمئن شوید که دیگر هرگز از آن استفاده ای نخواهید کرد و سپس آن را غیر فعال کنید. بعد از غیرفعال کردن افزونه، سایت خود را تست کنید و اطمینان حاصل کنید که همه چیز هنوز به درستی کار میکند، اگر همه چیز درست بود افزونه را حذف کنید و به سراغ افزونه بعدی بروید.همچنین میتوانید با کمی جستجو یک افزونه را جایگزین چند افزونه کنید. 

تست مجدد سنجش سرعت سایت را فراموش نکنید.

6. فقط افزونه های با کیفیت بالا نصب کنید.

اکنون که با حذف کردن پلاگین‌های غیرضروری خود، از بخش کمیت مراقبت کرده‌اید، مطمئن شوید که افزونه‌هایی که در سایت خود نگه می‌دارید با کیفیت هستند. بهترین افزونه های وردپرس به گونه ای کدگذاری شده اند که منابع سرور مورد نیاز خود را تنها در زمانی که به آنها نیاز دارند مصرف می کنند. این افزونه‌ها همچنین از نظر کد سبک هستند و فضای ذخیره‌سازی زیادی را در سرور شما اشغال نمی‌کنند و به‌طور مرتب به روز می‌شوند تا با به‌روزرسانی‌های اصلی وردپرس هماهنگی داشته باشند.

بهترین راه برای اطمینان از سازگاری افزونه های شما این است که از چک لیست افزونه هایی که از منابع معتبر منتشر میشود استفاده کنید.قبل از نصب هر افزونه، نظرات و بازخوردهای آن افزونه و هرگونه انتقاد نسبت به عملکرد ضعیف آن را بررسی کنید. همچنین بعد از فعال سازی هر افزونه و پیکربندی آن مجددا سنجش سرعت و عملکرد را انجام دهید تا اطمینان حاصل کنید که بر روی آن تاثیر منفی نگذاشته است.

7. از یک قالب سبک استفاده کنید.

مثل افزونه ها، قالب ها هم ممکن است منابع سرور شما را برای موارد غیر ضروری درگیر کنند. قالب هایی که پر از جلوه های بصری با کیفیت هستند ممکن است جذاب به نظر برسند، اما هزینه آن ممکن است کاهش عملکرد سایت شما باشد. همچنین نیز بسیاری از قالب ها به طور غیر اصولی ایجاد شده اند، که هر دو مورد ذکر شده تاثیر زیادی بر عملکرد سایت شما دارد.

به جای استفاده از قالب هایی که امکانات بصری زیادی دارند، از یک قالب ساده شروع کنید، همیشه امکان اضافه کردن جلوه های بصری با css و افزونه ها ممکن است.

8. تصاویر را بهینه کنید.

حجم زیاد تصاویر یکی از بزرگترین قاتلان سرعت وب سایت است. برای افزایش عملکرد و سرعت سایت، سایز تصاویر خود را بدون کاهش کیفیت کم کنید. دقت کنید هدف این کار صرفه جویی در حجم و ترافیک مصرفی شما و بازدید کننده شماست، نه نمایش عکس های بی کیفیت به کاربران.

برای انجام این کار میتوانید تصاویر را در فتوشاپ یا هر نرم افزار دیگری فشرده تر کنید، یا از افزونه هایی مانند smush یا image optimizer استفاده کنید.

راه حل بعدی که من اکثرا از آن استفاده میکنم، وب سایت imagecompressor است. در این وب سایت شما تصویر خود را بارگزاری میکنید و سپس حجم تصویر شما را تا حد زیادی کاهش میدهد، نکته مثبت این سایت امکان مشاهده خروجی قبل از دانلود آن و ویرایش میزان فشرده سازی و مشاهده نمونه آن است.

در تصویر زیر نمایی از صفحه و تنظیمات این سایت را مشاهده میکنید.

9. از بارگذاری تنبل (lazy load) استفاده کنید.

اگر سایت شما دارای تصاویر زیادی است، میتوانید ویژگی بارگذاری تنبل یا همان lazy load را فعال کنید.این ویژگی بجای اینکه تمام تصاویر صفحه در همان اول لود شوند اجازه میدهد تا فقط تصاویری لود شوند که در پنجره مرورگر کاربر ظاهر شده است. و بقیه تصاویر و محتوای تصویری سایت را تا زمانی که کاربر آن را نبیند بارگذاری نمیشود. این ویژگی، تصور اینکه صفحه شما سریعتر است را به وجود می آورد، زیرا حجم رسانه کمتری در ابتدای ورود بازدیدکننده بارگیری میشود. این ویژگی فقط مربوط به تصاویر نیست و برای مواردی مثل ویدئو، نظرات و… قابل استفاده است.

همچنین بخوانید:
پشتیبانی سایت وردپرس

10. میزبانی ویدیوهای خودرا به سرویس های اشتراک ویدئو بسپارید.

این نکته بسیار مهمی است، زیرا ویدئوها یکی از حجیم ترین نوع فایل هایی هستند که میتوانید در سرور خود ذخیره کنید.ویدئو ها ترافیک بسیار زیادی از سرور شما مصرف میکنند و میتوانند سرعت بارگذاری صفحه شما را تا حد زیادی کاهش دهند. ذخیره حتی یک ویدئو در سایت شما ممکن است زنگ خطری برای عملکرد سایتتان باشد.

البته این نکته که ویدئوها، راه بسیار خوبی برای جذب و نگهداری بازدیدکنندگان هستند، را نباید فراموش کنید. پس به جای قرار دادن ویدیو ها در کتابخانه رسانه خودتان، از سرویس های میزبانی ویدئو مثل آپارات، نماشا، تماشا و… استفاده کنید. این سرویس ها فضای ذخیره سازی ویدئو و ترافیک آن را برای شما مدیریت میکنند و تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که بعد از آپلود ویدئو در سایت های میزبانی ویدئو، با استفاده از کد های جاسازی یا embd آن ویدئو را در سایت خود قرار دهید. این کار از نظر بازدید کنندگان هیچ تفاوتی ندارد و آنها همچنان ویدئو را میبینند ولی تجربه کاربری خیلی بهتری خواهند داشت.

11. اندازه فایل های CSS و جاوا اسکریپت را کاهش دهید.

استفاده از فایل های CSS و JS در هر سایتی یک مورد الزامی است و نمی توان سایت را بدون چنین فایل هایی ایجاد کرد.این فایل ها کد های HTML سایت شما را زیباتر می کنند و تجربه کاربری بهتری را برای بازدیدکننده وب سایتتان ایجاد خواهند کرد. اما این نکته را در نظر داشته باشید که این فایل ها باید از سرور شما برای مرورگر بازدیدکننده ارسال شود. پس هرچه حجم این فایل ها کمتر باشد، بدون اینکه ظاهر و عملکرد سایت را خراب کند، بر سرعت سایت تاثیر مثبت دارد.

براه حل ساده این کار استفاده از افزونه رایگان Autoptimize است. این افزونه فایل های CSS و JS سایت شما را اسکن میکند و کدهای غیرضروری آن ها را حذف میکند سپس فایل هارا به اندازه ای فشرده می کند که وب سایت با سرعت بالایی بارگذاری شود.

برای جزئیات بیشتر در مورد نحوه بهینه سازی فایل های جاوا اسکریپت و CSS خود، این آموزش عالی از آقای سئوکار را بررسی کنید:

 

12. افزونه کش وردپرس را نصب کنید.

بیشتر موارد مربوط به عملکرد و سرعت وب سایت را میتوان با جمع کردن صفحات وب در سمت سرور، بهبود بخشید.

زمانی که بازدید کننده ای یک صفحه از سایت شما را باز میکند، وردپرس شما باید تمام اطلاعات را از دیتابیس و فایل های شما جمع آوری کند و آن را در یک صفحه HTML برای بازدیدکننده ارسال کند. مزیت این کار پویایی وب سایت و صرفه جویی در فضای میزبانی شماست، اما باعث می شود زمان و منابع بیشتری نسبت به یک صفحه HTML استفاده شود.

افزونه های کش، این فرایند را ساده تر میکنند، و صفحات سایت شما را در قالب یک صفحه HTML ذخیره می کنند و در صورتی که بازدیدکننده ای وارد سایت شود، همان فایل HTML را برای او ارسال میکنند.

افزونه های متفاوتی باری این کار وجود دارد که من از افزونه های راکت و لایت اسپید بسته به سرور میزبانی خودم استفاده میکنم و در این مدت رضایت داشتم.

البته افزونه های دیگری همچون  W3 Total Cache، WP Super Cache و SiteGround Optimizer هم هستند که میتوانید آن ها را هم امتحان کنید و هر کدام خروجی بهتری بر نمره سنجش عملکرد سایتتان داشت، را استفاده کنید.

13. از طراحی و محتوای ساده استفاده کنید.

نکته ای که در اینجا وجود دارد این است که اگر می خواهید سرعت بارگذاری سایت خود را افزایش دهید، محتوای کمتری را به مرورگر ارائه کنید. به عبارت ساده تر از طراحی مینیمال استفاده کنید.

در طول زمان طراحی وب سایت ها رو به ساده بودن در حال حرکت است. این موضوع کاملا منطقی است چرا که صفحات ساده تر منابع کمتری از سرور یا هاست شما را درگیر میکنند و سریع تر در مرورگرها بارگذاری می شوند.

صفحات ساده نیز در UX تاثیر بهتری دارند و در مقایسه با صفحات شلوغ و نامنظم که زمانی محبوبیت زیادی داشت، برای کاربر جذابیت بیشتری دارند. از صفحات مهم سایت خود شروع کنید، کمی زمان بگذارید و مواردی که بنظر غیر ضروری هستند را اصلاح کنید. شاید شما زمان و سرمایه زیادی را روی این صفحات صرف کرده اید اما با انجام این کار تفاوت قابل توجهی را تجربه خواهید کرد.

14. دیتابیس سایت خود را بهینه کنید.

شما در طول استفاده از وب سایت وردپرسی خود قطعا اطلاعات غیر قابل استفاده زیادی را در دیتابیس وردپرس آن ذخیره کرده اید. این اطلاعات می تواند شامل دیدگاه های اسپم، اطلاعات باقی مانده افزونه و قالب، کاربران قدیمی و… باشند که فضای ذخیره سازی زیادی را بیهوده اشغال کرده اند.

برای بهینه سازی دیتابیس خود میتوانید از افزونه هایی قبیل WP Optimize و WP Rocket استفاده کنید. این افزونه ها به حذف اطلاعات غیر قابل استفاده دیتابیس شما کمک میکنند. همچنین میتوانید به صورت دستی نیز این کار را انجام دهید. به طول مثال حذف دیدگاه های اسپم، فایل های قدیمی و…

بهینه سازی دیتابیس وردپرس

15. رونوشت پست ها را غیر فعال کنید.

به طور خودکار هر زمان که شما نوشته ای را در وردپرس ذخیره میکنید، وردپرس نسخه قبلی آن را حذف نمیکند و آن ها را به صورت نامحدود در دیتابیس ذخیره می کند. انباشته شدن نسخه های قدیمی نوشته ها در دیتابیس می تواند به مرور زمان درتابیس سایت را سنگین کند.

شما می توانید ذخیره سازی رونوشت های وردپرس را محدود یا به طور کلی غیر فعال کنید. برای اینکار کافی است قطعه کد زیر را در فایل wp-config.php وردپرس خود اضافه کنید:

همچنین بخوانید:
نکات مهم قبل نصب وردپرس

define( 'WP_POST_REVISIONS', 5 );

قطعه کد بالا رونوشت های ذخیره شده را به 5 عدد محدود می کند. برای تغییر تعداد آن عدد 5 را به عدد دلخواه خود تغییر دهید. اگر این عدد را روی 0 تنظیم کنید این قابلیت به طور کلی غیر فعال می شود.

16. از ریدایرکت ها کمتر استفاده کنید.

پس از تغییر در URL ها و یا حذف و جابه جایی آن ها خطاهای 404 در وب سایت شما رخ می دهد. بهترین گزینه برای جلوگیری از این خطا ریدایرکت دائمی است. گاها شما چندین ریدایرکت دارید که کاربران به ناچار با آن ها مواجه هستند، این امر باعت کاهش سرعت سایت وردپرس شما می شود. با این وجود باید سعی داشته باشید که تعداد این موارد را محدود کنید و به حداقل برسانید.

17. Trackbacks و Pingbacks را خاموش کنید.

Trackbacks و Pingbacks دو قابلیت وردپرس هستند که در گذشته مورد استفاده زیادی قرار می گرفت. این دو قابلیت برای لینک دهی بین محتوا دو وب سایت مجزا استفاده می شود.

برای خاموش کردن این قابلیت در منو وردپرس سایت خود مسیر تنظیمات > گفتگو را دنبال کنید. مطابق تصویر زیر می توانید این مورد را غیر فعال و تنظیمات را ذخیره کنید.

Trackbacks و Pingbacks را خاموش کنید.

18. از CDN ها استفاده کنید.

شبکه تحویل محتوا یا CDN مجموعه ای از سرورهای متصل به یکدیگر در سراسر جهان است. CDN ها اطلاعات سایت شما که شامل فایل های css، js و… هستند را ذخیره میکنند و زمانی که کاربر به وب سایت شما مراجعه می کند از نزدیک ترین سرور فعال اطلاعات شما را به آن نمایش می دهد. اینکار در افزایش سرعت سایت وردپرس یا هر cms دیگری به شما کمک می کند.

به طور کلی باید CDN ها را از شرکت های خاصی تهیه کنید که یکی از معروف ترین آن ها Cloudflare است. در ایران نیز شرکت هایی همانند ایران سرور و ابرآروان ارائه دهنده این خدمات به شما هستند.

19. استفاده از GZIP برای فشرده سازی فایل ها

GZIP یک روش فشرده سازی است که می تواند اندازه فایل های شماره تا 70% کاهش دهد و فایل این باعث می شود که فایل های شما در زمان کمتری برای کاربر ارسال و نمایش داده شود. برای استفاده از این قابلیت می توانید از افزونه های مرتبط بهینه سازی در وردپرس استفاده کنید.

اینکار به صورت دستی نیز قابل انجام است. اگر سرور وب سایت شما دارای آپاچی است می توانید برای فعال سازی این قابلیت قطعه کد زیر را در فایل thaccess. وردپرس خود قرار دهید:

<IfModule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/vnd.ms-fontobject
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-opentype
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-otf
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-truetype
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-font-ttf
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml
AddOutputFilterByType DEFLATE font/opentype
AddOutputFilterByType DEFLATE font/otf
AddOutputFilterByType DEFLATE font/ttf
AddOutputFilterByType DEFLATE image/svg+xml
AddOutputFilterByType DEFLATE image/x-icon
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html
AddOutputFilterByType DEFLATE text/javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml
</IfModule>

20. محدود کردن اسکریپت های خارجی

این اسکریپت ها عملا همان کدهایی هستند که در سرور سایت شما قرار ندارند ولی وب سایت شما از آن ها استفاده می کند. به عنوان مثال اسکریپت یکتانت، گوگل آنالیتیکس، چت های آنلاین، CSS ها یا نمایش پست ها به صورت زنده از اینستاگرام یا شبکه های اجتماعی دیگر که به سرور خارج از سایت شما وابسته هستند.

این عامل تاثیر بسزایی در سرعت وب سایت وردپرس شما دارد پس این مورد را نادیده نگیرید و تا حدممکن این مورد را محدود کنید.

21. گول Hotlinking را نخورید!

این مورد زمانی اتفاق می افتد که لینک منبع فایلی که در صفحه شما قرار دارد، در سایت دیگری میزبانی شود. فرض کنید یک تصویر را در سایت دیگری مشاهده کرده ایم که می خواهیم آن را در وب سایت خود استفاده کنیم. بهترین راه برای انجام این کار این است که تصویر را دانلود و در رسانه های وردپرس خود آپلود کنیم و سپس از آن در صفحه خود استفاده کنیم.

22. تقسیم کردن پست ها و صفحات طولانی

اگر در نهایت موارد بالا را انجام داده اید اما هنوز هم مشکل کندی در بارگذاری صفحات خود را دارید، پست ها و صفحات خود را به چند بخش تقسیم کنید. هرچه طول محتوا، تصویر، ویدئو و… در صفحه شما بیشتر باشد سرعت لود صفحه کمتر خواهد بود. پس تا حد ممکن پست ها و صفحاتی که قابلیت چند بخش شدن را دارند اینکار را برای آن ها انجام دهید.

23. صفحه بندی نظرات پست ها

ممکن است به بخش نظرات یک پست در وردپرس توجه نکرده باشید! اما وردپرس نظرات سایت شما را به عنوان محتوا در صفحه بارگذاری می کند. اگر بخش نظرات شما فعال است و تعداد نظرات زیادی در پست های شما قرار داده می شود، بهتر است برای بهبود سرعت بارگذاری نظرات آن ها را صفحه بندی کنید.

وردپرس برای صفحه بندی کردن نظرات قابلیتی را قرار داده است که بتوانید آن ها را تنظیم کنید. برای این کار وارد منو تنظیمات > گفتگو شوید. مطابق با تصویر زیر می توانید تعداد نتایج نظرات در هر صفحه را مشخص کنید یا حتی این ویژگی را فعال یا غیر فعال کنید.

صفحه بندی نظرات پست ها

زمان را از دست ندهید

بهینه سازی و افزایش سایت وردپرس یکی از مسئولیت های شماست! گرچه در برخی از موارد و وب سایت ها انجام درست این کار چالش هایی به همراه دارد و زمان زیادی را از شما صرف خواهد کرد، اما باید به درستی انجام شود تا وب سایت شما نتیجه اثر بخشی را در کسب و کار شما داشته باشد. با وجود استراتژی های مفید و کار آمدی که وجود دارد شما با صرف زمان و بررسی مشکلات سایت قطعا به نتیجه رضایت بخشی برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود خواهید رسید.

Rate this post

دسته بندی شده در: